اسید اویل سویا – آفتابگردان

اسید اویل سویا/ آفتابگردان :

در طی خنثی سازی روغن سویا یا آفتابگردان بخش صابونی بدست آمده در استخر اسیدی جمع آوری شده سپس در دمای بالا اسیدی می شود. این اسیدی سازی منجر به جداسازی بخش چربی و قسمت آبدار صابونی میگردد. پس از این فرایند بخش چربی جمع آوری شده که تحت عنوان اسید اویل شناخته میشود و می توان آنرا در تانک های ذخیره نگهداری نمود.
همانطور که اشاره شد این فراورده محصول جانبی روغن سویا و یا آفتابگردان می باشد. این ماده می تواند در تهیه صابون ها و شوینده ها بکار گرفته شود. هم چنین در تهیه مارگارین ها ، عملیات حفاری در صنایع نفتی، تولید رزین های آلکیدی، اپوکسی رزین ها، پلی آمیدها و پوشش فلزات استفاده میگردد.


مشخصات شیمی
اسید اویل سویا/ آفتابگردان :

برای ثبت سفارش با ما در تماس باشید.

آدرس : ايران، تبريز، خيابان وليعصر ، خيابان سعدي جنوبي ، ساختمان دكتر عطاري ، طبقه اول ، اسيد چربان شيمي
تلفن : 04133296131
فکس : 04133296131
کد پستی : 5375184574
acid charban shimy,اسید چربان شیمی

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.