اسید چرب آفتابگردان

اسید چرب آفتابگردان :

اسید چرب آفتابگردان حاصل فرایندسازی و عملیات جانبی و تصفیه تحت تقطیر خلا روی روغن آفتابگردان می باشد. در رابطه با خصوصیات فیزیکی این فراورده، ماده ای است زرد رنگ و شفاف که در دمای اتاق بصورت مایع می باشد. این ماده غنی از اسید لینولئیک و حاوی مقدار کمتری از اسید اولئیک می باشد. ولی نسبت به اسید چرب سویا حاوی مقدار کمتری از لینولئیک اسید میباشد. بنابراین از نظر شدت رنگ زرد کمرنگ تر از اسید چرب سویا است. در زمینه های مختلفی از جمله فیلدهای صنعتی بکار گرفته می شود. برای مثال میتوان در تهیه رزین های آلکیدی از آن استفاده نمود. جهت استفاده در این زمینه پس از کندانسیون این محصول با گلیسرین و اسید فتالیک در شکل گیری رنگ ها و لاک ها بکار گرفته می شود.


مشخصات شیمی
اسید چرب آفتابگردان :

تیترعدد اسیدیعدد صابونیعدد یدیرنگ گاردنر
20 - 16202-200203-200135-1300.7-0.5

برای ثبت سفارش با ما در تماس باشید.

آدرس : ايران، تبريز، خيابان وليعصر ، خيابان سعدي جنوبي ، ساختمان دكتر عطاري ، طبقه اول ، اسيد چربان شيمي
تلفن : 04133296131
فکس : 04133296131
کد پستی : 5375184574
acid charban shimy,اسید چربان شیمی

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.