اسید چرب آفتابگردان :
اسید چرب آفتابگردان حاصل فرایندسازی و عملیات جانبی و تصفیه تحت تقطیر خلا روی روغن آفتابگردان می باشد. در رابطه با خصوصیات فیزیکی این فراورده، ماده ای است زرد رنگ و شفاف که در دمای اتاق بصورت مایع می باشد. این ماده غنی از اسید لینولئیک و حاوی مقدار کمتری از اسید اولئیک می باشد. ولی نسبت به اسید چرب سویا حاوی مقدار کمتری از لینولئیک اسید میباشد. بنابراین از نظر شدت رنگ زرد کمرنگ تر از اسید چرب سویا است. در زمینه های مختلفی از جمله فیلدهای صنعتی بکار گرفته می شود. برای مثال میتوان در تهیه رزین های آلکیدی از آن استفاده نمود. جهت استفاده در این زمینه پس از کندانسیون این محصول با گلیسرین و اسید فتالیک در شکل گیری رنگ ها و لاک ها بکار گرفته می شود.
مشخصات شیمی
اسید چرب آفتابگردان :
تیتر | عدد اسیدی | عدد صابونی | عدد یدی | رنگ گاردنر |
---|---|---|---|---|
20 - 16 | 202-200 | 203-200 | 135-130 | 0.7-0.5 |
