اسید چرب پالم :
اسید چرب پالم که تحت عنوان PFAD نیز شناخته میشود بعنوان غذاهای حیوانات و هم چنین صنعت صابون سازی بکار گرفته می شود. علاوه براین، می توان از این ماده بعنوان ماده خام در صنایع اولئو کمیکال شیمیایی بهره جست. از فراورده PFAD میتوان تعدادی از مشتقات با ارزش نظیر ویتامین ای، اسکوالن و فیتوسترول را بدست آورد. علاوه بر این، این محصول ارزش بالایی در صنایع آرایشی و تهیه مکمل های غذایی دارد.
مشخصات شیمی
اسید چرب پالم :
تیتر | عدد اسیدی | عدد صابونی | عدد یدی | رنگ گاردنر |
---|---|---|---|---|
40 - 47 | 60-35 | 215-200 | 204-199 | 1 |