اسید چرب سویا درجه 2 :
این محصول حاصل فرایندسازی و عملیات جانبی و تصفیه تحت تقطیر خلا روی روغن سویا می باشد. در رابطه با خصوصیات فیزیکی این فراورده، ماده ای است زرد رنگ و شفاف که در دمای اتاق بصورت مایع می باشد. این ماده غنی از اسید لینولئیک و حاوی مقدار کمتری از اسید اولئیک می باشد. در زمینه های مختلفی از جمله فیلدهای صنعتی بکار گرفته می شود. برای مثال میتوان در تهیه رزین های آلکیدی از آن استفاده نمود. جهت استفاده در این زمینه پس از کندانسیون این محصول با گلیسرین و اسید فتالیک در شکل گیری رنگ ها و لاک ها بکار گرفته می شود.
مشخصات شیمی :
تیتر | عدد اسیدی | عدد صابونی | عدد یدی | رنگ گاردنر |
---|---|---|---|---|
25 - 30 | 202-200 | 203-200 | 120-110 | 2-1 |